Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen
Datum: 2 september 2006
Lokatie: Trekvliet Maasland

 

Voor het eerst heeft uw vereniging, zoals afgesproken bij de laatste ledenvergadering, een koppelwedstrijd georganiseerd, die ook nog eens daadwerkelijk voor de competitie meetelt. Fijn was het om te zien dat Carel Piguilet toch alweer aanwezig was na zijn ziekbed en samen met echtgenote Joke een (vis)koppel vormde.
 
Van tevoren wel wat zorgen over het slechte weer van de afgelopen weken, maar het werd een lekkere dag met wat wind en een buitje aan het eind van de visdag. Verder was het gewoon lekker visweer met een prima vangstresultaat en met voor iedereen vis. Verder een voor de trekvliet geweldig persoonlijk resultaat van Don van Eeden jr van bijna 16 kg vis met een zwik prachtige brasems.
 
Gelukkig hadden we vooraf heldere afspraken gemaakt want alsof de duvel er mee speelt, we hadden een oneven aantal vissers, dus een koppel van drie en dit koppel won ook nog eens deze wedstrijd (bedankt Don). Omdat de penningmeester dit niet ingecalculeerd had, werd wel besloten dat de dagprijs van 20 Euro (10 Euro pp) verhoogd werd naar 22,50 Euro (7,50 Euro pp.).
 
Het leuke aan de wedstrijd was toch vooral dat je als koppel moest denken en afstemmen en dit gaf toch veel lol en zaken om na de wedstrijd nog eens door te spreken tijdens een drankje bij Hofman's Bodega. Komende ledenvergadering gaan we de koppelwedstrijd evalueren dus onthoud hoe het was, we komen er op terug. 
 
Hopende jullie bij dezen voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat mij het even weten.
 
 

Met vriendelijke groeten,

Marco Middendorp

secretaris visclub de Kalfskoppen

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op vrijdag 09 maart 2007