Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen
Datum: 14 april 2007
Lokatie: Oude Rijn Zwammerdam

 

Tijdens een unieke zomerse dag in april werd voor een 1e visdag een unieke hoeveelheid vis gevangen. Zoals de kranten er vol van staan is het een één  van de warmste april dagen ooit, u ziet dat uw bestuur kosten noch moeiten bespaart om er een prima jubileum jaar van te maken.

 

In 2005 ving de nummer één  2850 gram en de nummer tien 850 gram en in 2006 ving de nummer één  2650 gram en de nummer tien wederom 850 gram. Dit jaar ving de nummer één maar liefs 12850 gram en de nummer tien het gewicht van 2800 gram, voldoende om afgelopen jaren eerste mee te worden.

 

Een min puntje is dat ons nieuwste lid gelijk even eerste werd....en hoe. Het bestuur zit te denken om ingevolge artikel 23 en het nieuwe artikel 25 maatregelen tegen Rick te nemen want dit kan natuurlijk niet (geintje). Rick van harte gefeliciteerd met je prima vangst.

 

Verder het verzoek of degene die dit eerder hebben toegezegd, of zij wederom de leden zonder e-mail willen kennis geven met voorstaande, bij voorbaat dank.

 

Hopende jullie bij dezen voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de uitslag hoor ik het wel.

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op maandag 16 april 2007