Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen
Datum: 30 juni 2007
Lokatie: 't Geertje; Zoeterwoude

 

Beste leden van de visclub,

 

Tijdens het verzamelen bij Koffiehuis Het Kalf viel het iedereen al op; onze uitzetters Ton en Fer stonden ook een bakkie koffie te drinken??? Maar zoals iedereen al wist was het een bijzondere visdag i.v.m. ons 30 jarig jubileum en daarom gingen we met z'n allen naar Boerderij 't Geertje te Zoeterwoude, alwaar een ieder in de gelegenheid was om in koppels een stalen boot te pakken en op het water te gaan vissen.

 

Een aantal leden zag hier i.v.m. hun moverende redenen vanaf. Voor degene die wel het lef hadden om een bootje te pakken was het een leuke uitdaging. Niet alleen omdat iedere visser tegenwoordig heel veel spullen bij zich heeft en een bootje dan toch wel klein is, neen, velen van ons moesten eerst de boot leeghozen om het anders een waterballet werd.

 

Uiteindelijk is iedereen op zijn gewenste stek aangekomen en bleek helaas dat de vissen vandaag niet zo veel zin hadden in onze voertjes en aas. Ondanks het redelijke weer (wel aardig wat wind) en de prachtige omgeving, viel de vangst erg tegen en dat is toch de basis van onze hobby...helaas.

 

Uiteindelijk was er toch nog een winnaar met een mooi vangst, onze rookie Marcel Mast werd eerste met een vangst van 3650 gram, gefeliciteerd.

 

Vervolgens was het wederom erg gezellig in De Molshoop waar de uitslag bekend werd gemaakt. Hulde dat er zoveel leden verschenen waardoor het nog eens extra gezellig werd.

 

 

Met vriendelijke groeten,

Marco Middendorp

secretaris Visclub de Kalfskoppen

Opgemaakt door Carel Piguillet op dinsdag 03 juli 2007