Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen
Datum: 9 juni 2007
Lokatie: Vlaardingsevaart Vlaardingen - Holy

 

Beste leden van de visclub,

 

Na eerder zeer heftig onweer en harde regen, was het even afwachten wat de viswedstrijd zou gaan brengen. Het verzamelen bij Koffiehuis Het Kalf verliep prima met een goede bak koffie voor een hele redelijke prijs. Op een prachtige visstek hadden we ondanks het eerdere noodweer toch een prima visdag met een redelijke vangst en een winnaar in de persoon van Rob Toussain, gefeliciteerd Rob.

 

Vervolgens was het voor het eerst dat de uitslag bekend werd gemaakt bij De Molshoop waarna, wat mij betreft, een heel gezellig samenzijn ontstond. Met ze allen aan een grote tafel geeft toch een hele leuke sfeer en ook de vrijwilligers waren heel gezellig.

 

Uiteindelijk zal het bestuur moeten kijken of genoemde verzamel- en uitslagplaatsen voldoen. Mocht u dus nog opmerkingen hierover hebben, hoort het bestuur dit graag, zodat we na een evaluatieperiode een gedegen besluit kunnen nemen. Natuurlijk vindt er, zoals altijd, ook nog een jaar evaluatie plaats tijdens onze jaarvergadering.

 

Hopende jullie bij dezen voldoende te hebben ge´nformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de uitslag, dan hoor ik het wel.

 

Met vriendelijke groeten,

Marco Middendorp

secretaris Visclub de Kalfskoppen

Opgemaakt door Carel Piguillet op woensdag 20 juni 2007