Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen
Datum: 19 september 2009
Lokatie: Ringvaart; Koudekerk

 

Als ik op de reacties moet afgaan, kunnen we inmiddels terugkijken op een geslaagde feestavond bij onze residentie buurthuis De Molshoop. Het bestuur heeft met medewerking van de vrijwilligers van de Molshoop en Chinees Speciaal Restaurant "China Garden" in ieder geval weer getracht een leuke avond te organiseren met een drankje en wederom een zalige Chinees buffet.

 

Het grote middelpunt van de avond was natuurlijk traditiegetrouw weer de jaaruitslag van onze competitie. In ieder geval voorlopig voor het laatst met in totaal zes wedstrijden. Ondanks dat het tot de laatste wedstrijd spannend was bleek, wat iedereen eigenlijk in de loop van de dag al begrepen had, dat Don van Eeden jr. wederom onze kampioen is geworden en zoals ik al tijdens de feestavond zei kunnen we bij dezen zelfs wel spreken van een GROTE KAMPIOEN, want wat Don gepresteerd heeft door voor de vierde keer op rij de jaarcompetitie te winnen is gewoon groots en hulde aan de onze grote kampioen.

 

De spanning in de competitie zat hem verder vooral nog in de top tien noteringen van dit jaar. Uiteindelijk bleek dat Fer Vierveen als 2e geëindigd was en Arie van der Spek als derde. Heren van harte gefeliciteerd met deze prima noteringen.

 

Uiteindelijk is natuurlijk meedoen het belangrijkste en iedereen heeft dan ook zijn welverdiende prijs in ontvangst mogen nemen waarbij het zaak is om te melden dat onze Joke Piguillet met overmacht de damescompetitie gewonnen heeft (Joke als we maar lol hebben).

 

Als bestuur kunnen we inmiddels terugkijken op een qua organisatie prima seizoen. Komende tijd zullen we als bestuur een korte evaluatie houden om te bezien of er nog wijzigingen uitgevoerd moeten worden. Mocht u hiervoor nog opmerkingen hebben horen we het graag evenals t.z.t. eventuele voorstellen voor de jaarvergadering van komend seizoen.

 

Ik wil verder nog alle vrijwilligers zoals de organisatie van de Molshoop (in het bijzonder voorzitster Wil, Joke en Thea), onze webmaster Carel en huisfotografe Joke bedanken waarbij ook nog een speciaal woord van dank aan onze sponsors (zie onze speciale sponsorpagina).

 

Verder spreek ik de hoop uit iedereen weer te zien tijdens onze jaarlijkse ledenvergadering voor het komende jaar.  Mocht u besluiten komend jaar niet meer mee te vissen(de andere activiteiten kunt u altijd bijwonen) laat het dan op tijd weten zodat we mogelijk de reserveleden blij kunnen maken. 

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op zaterdag 19 december 2009