Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen
Datum: 18 september 2010
Lokatie: Vlaardingse vaart; Vlaardingen

 

Wat een prachtige visdag hadden we toch weer tijdens de 7e wedstrijd van dit seizoen. Mocht het seizoen een beetje tegenvallen qua vangsten, de visdagen waren in ieder geval prima qua weer.

 

Na het opnieuw gezellige verzamelen - waarbij Daan als grapjas zijn kantnummer van de vorige wedstrijd in de pot had gedaan - werd onze gastvrouw bij Het Kalf nog even bedankt middels een plant van de vereniging.

 

Hierna gingen we naar het water van de Vlaardingsevaart bij Vlaardingen - Holy en het water lag er echt prachtig bij en wat mij betreft was het een zalige wedstrijd en het eindsignaal kwam voor mij veel te snel!

 

Zoals vaker tijdens onze wedstrijden waren beide flanken de beste stekken om veel vis te vangen maar iedereen had vandaag een leuke vangst en met in totaal 74 kilo hadden we weinig te klagen. De top vijf van deze dag had allemaal vijf + kilo maar de uiteindelijke dagwinnaar werd Rob Toussain die met 5.950 kilo aan het kortste eind trok.

 

Hierna werd de daguitslag en de kantprijs nog even bekend gemaakt tijdens een kort maar gezellig samenzijn in onze residentie de Molshoop, waarbij we wederom onder het genot van een drankje, van de zon konden genieten.

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op zaterdag 25 september 2010