Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen
Datum: 21 augustus 2010
Lokatie: Oude Rijn; Koudekerk

 

Na een kort zomerreces i.v.m. de extra wedstrijd die met ingang van dit seizoen is ingepland, stond zaterdag alweer de 5e wedstrijd op het visprogramma.

 

Fijn om te horen dat alle vakantiegangers weer gezond en wel terug zijn gekeerd en er verschenen vandaag 23 vissers aan de waterkant. Voor sommige vissers moet de vakantie echter nog komen, dus komende wedstrijden zullen weer wat afmeldingen volgen. Mocht je niet komen vissen, vergeet je niet even op tijd af te melden.

 

Het was wederom een prachtige ochtend om te verzamelen en vol goede moed gingen we naar de Oude Rijn bij "Heineken". Het bleef de hele dag mooi visweer, op sommige stekken wel wat wind. Helaas lieten de brasems het vandaag grotendeels afweten, dus degene die wel brasem had, had gelijk een goede klassering. Met 22.400 kilogram vis viel het toch weer wat tegen, we hadden toch op meer vis gehoopt.

 

 

Uiteindelijk bleek dat Wilfred Groen vandaag de gelukkige, want door de 3.250 kg gevangen vis werd hij de dagwinnaar. Zeker doordat Wilfred komende wedstrijden niet kan vissen door zijn zware knieoperatie, is het hem zeker gegund en we wensen hem alvast veel sterkte en een spoedig herstel.

 

 

Ook de daguitslag bij De Molshoop was wederom ronduit gezellig met een hapje en een drankje van Joke en Thea en alle prijsjes van Ton.

 

 

Verder meld ik nogmaals dat de familieviswedstrijd die onze club samen met de Carnavalsvereniging de Kalfskoppen organiseert op 11 september, doorgaat. Mocht iemand nog mee willen doen (met kinderen / kleinkinderen etc) haast u. Nadere bijzonderheden volgen z.s.m.

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op dinsdag 24 augustus 2010