Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

18 juni 2011

Lokatie:

Aarkanaal; Alphen aan den Rijn

 

Er wordt wel eens gezegd dat een gewaarschuwd mens voor twee telt. Nou gelukkig maar want toen ik afgelopen week de uitnodiging voor de wedstrijd stuurde en meldde dat de weersverwachting niet echt gunstig was, kon iedereen zich tenminste goed voorbereiden en dat was echt nodig want bij (of door de) vlagen waaide we bijna weg van de visstekken en kwam het water met bakken naar beneden en dit ging vooral ten koste van enkele visparaplu's.

Gelukkig viel het weer tijdens zowel het op- als afbreken mee dus konden we relatief rustig aan de slag. Wel weer even een compliment voor onze uitzet bestuurders die in de vroege ochtend (of late nacht) dus ook een flinke bui te verwerken kreeg.

 

Voor degene die een goede paraplu had ging het vissen verder wel aardig al vielen de vangsten wederom tegen. Het wil dit jaar nog niet echt lukken.  De winnaar werd uiteindelijk Theo de Groot die in enkele minuten ineens een paar prachtige brasems voorbij zag komen waardoor hij ineens met 4,5 kilo een net netje vis kon laten wegen. Hartstikke gefeliciteerd Theo. Het podium werd gecompleteerd door Ferry Vieveen en Don van Eeden jr. die beiden 2,65 kilo vis hadden.

 

Vervolgens was het voor het eerst sinds lange tijd een gezellig samenzijn en het bekendmaken van de daguitslag binnen in de Molshoop ... ook gezellig maar volgende keer toch maar weer buiten in het zonnetje.

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op donderdag 21 april 2011