Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

2 juli 2011

Lokatie:

Reewijk

 

Zaterdag hadden we onze vierde wedstrijd van het seizoen en de laatste wedstrijd voor het vakantiereces tot zaterdag 20 augustus.

 

Het moet gezegd worden, dat onze uitzetters weer goed hun best gedaan hadden want we zaten prima aan het water bij Reewijk. Het weer was ondanks de toch wat wisselvallige verwachting, alleszins redelijk en al met al beloofde het wat te gaan worden tijdens deze wedstrijd.

 

Met een uiteindelijke vangst van ruim 49 kilo was het gewoon een mooi totaal maar zoals zo vaak waren de vangsten niet gelijkelijk verdeeld.

Vooral beide kopzijden vingen gewoon lekker met mooie brasems maar tussenin was het toch een stuk minder. Altijd weer afwachten want vorig jaar zat de winnaar middenin op een vlonder, dus je weet het nooit.

 

Onze dagwinnaar werd Henny van Puffelen die met 10 kilo een prachtig resultaat had. Het podium werd vol gemaakt met Don Jr. op de 2e plek en het prachtige brons voor Carel. Heren van harte gefeliciteerd.

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op donderdag 21 april 2011