Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

14 april 2012

Lokatie:

Voornsekanaal; Hellevoetsluis

 

Afgelopen zaterdag was de start van ons visseizoen. Het was al met al een mooie visdag; lekker zonnetje en niet te koud en een acceptabel windje en voor het eerst loste het Voornse kanaal of Kanaal van Voorne, zijn belofte enigzins in.

 

Met slechts 22 vissers werd er een prachtige totale vangst van 88 kilogram gehaald maar toch jammer dat enkele visser toch weer weinig tot niets  gevangen hadden. Toch werden er eigenlijk niet echt veel vissen gevangen maar de brasems die werden gevangen waren gewoon lekker zwaar.

 

Pechvogel was wel Rob Toussian die uiteindelijk een brasem ving en het visje niet goed in zijn net gooide en plons ... de brasem weer kwijt was.

 

De eerste plaats met bijna 15 kilogram was voor onze bestuurder Ton van Beek. Met de tweede prijs van Ed Middelweerd -12.5 kg - en direct achter hem op de derde prijs met 12.25 kg Piet 't Hart was het een mooi podium. Harte gefeliciteerd mannen.

 

Wederom was het hierna bij ons clubhuis weer goed vertoeven. Met wederom een lekker zonnetje konden we weer lekker napraten en de prijzen verdelen....natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

 

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 22 mei 2012