Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

16 juni 2012

Lokatie:

Aarkanaal; Nieuwkoop

 

Onze derde wedstrijd van dit seizoen werd gehouden in het vaker beviste Aarkanaal maar nu voor het eerst in Nieuwkoop of te wel enkele kilometers verder doorrijden. Het weer begon deze ochtend weer erg wisselvallig met veel wind en de eerste uren geregeld wat regen, maar gaandeweg werd het steeds  beter en uiteindelijk zelfs een lekker zonnetje.

  

Het vissen aan het Aarkanaal was prachtig geregeld; goede stekken op een voldoende brede graskant en een mooi water. Het goede nieuws was dat bijna iedereen vis had gevangen maar ..... met 25 vissers werd slechts 14,1 kilogram vis gevangen, het is niet veel!

 

De eerste plaats met 2,45 kilogram was dit jaar voor Don van Eeden Sr. met een tweede prijs voor Ed Middelweerd met 1,85 kilogram en een derde prijs voor uw secretaris met 1,7 kilogram. Toch wederom de hartelijke felicitaties voor deze mooie plekken tijdens moeilijke omstandigheden.

  

Wederom was het hierna bij ons clubhuis weer goed vertoeven met een drankje en hapje van Thea en Joke. De bezetting was ook tijdens dit samenzijn prima en we hadden lekker weer en konden dus lekker buiten zitten.

  

Zoals vorige maand reeds was gemeld is het  bestuur ook de opties van ons lustrum aan het bekijken. Helaas zijn het aantal reacties beperkt dus het bestuur zal binnenkort een besluit nemen wat en wanneer we deze leuke dag gaan organiseren! 

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 18 juni 2012