Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

6 september 2014

Lokatie:

Oude Rijn; Koudekerk

 

 

Zaterdag 6 september 2014 mocht dan de feestelijke 50e verjaardag van ons lid Don van Eeden jr. zijn - van harte - voor onze visclub was het vissen in de Oude Rijn te Koudekerk een grote deceptie.

 

Het weer was nog wel prima deze dag, maar los van het feit dat er echt heel veel kroos in het water lag - zodat er bijna niet met de vaste stok gevist kon worden - waren vooral de vangsten echt heel slecht. Met 27 visser werd er een schamele 16.6 kg gevangen en dat is voor deze tijd van het jaar gewoon erg slecht.

 

Deze hele dag is er nauwelijks brasem gevangen, de enige echte uitzondering was eigenlijk de dagwinnaar Ed Middelweerd die met 3,9 kg nog een aardige vangst had, zeker afgezet tegen alle andere vissers. Zoals te doen gebruikelijk was er natuurlijk een vol podium en met Rob Toussain met 1,8 kg en Henk Jansen met 1,15 kg werd het podium ondanks alles toch gewoon weer gevuld. Heren proficiat!

 

Los van zijn dagwinst is het helemaal een geweldig seizoen voor Ed die inmiddels ook fier aan kop staat in ons tussenklassement en de te kloppen man is voor de afsluitende wedstrijd, maar er zijn nog meerdere vissers die dit jaar kampioen kunnen worden dus Ed niet op je lauweren rusten!

 

Na de wedstrijd was er weer een gezellig samenzijn bij de Molshoop en Thea had vernomen dat Don 50 was geworden en had zowaar versierd. Helaas was Don niet aanwezig maar niet getreurd, ons lid Wilfred Groen was recent ook 50 geworden en nam de plaats van Don in en na een rondje van Wil waarbij hij uitbundig werd toegezongen, pakte hij zowaar nog een kantprijs en een ander prijsje! Al met al was het toch weer ouderwets gezellig bij onze visclub.

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 9 september 2014