Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

12 augustus 2017

Lokatie:

Breevaart; Reeuwijk

 

12 augustus hebben wij als visclub onze vijfde wedstrijd van het seizoen gevist en wederom in het mooie water van de Breevaart in Reeuwijk-Brug. Twee opvolgende wedstrijden in hetzelfde water, volgens mij hebben we dat niet eerder gedaan. 

Verder was het een wedstrijd in de zomervakantie, dus het was even afwachten hoeveel leden aanwezig konden zijn en uiteindelijk hebben 22 vissers deze dag deelgenomen.

Omdat ik zelf nog in ItaliŽ was kon ik niet mee vissen, maar zoals de weersverwachting eerder al aangaf was het een druilerige dag met, wat ik begreep, wisselende vangsten. Toch werd er deze visdag in totaal ruim 40 kilogram vis gevangen maar helaas was er ook iemand met geen vangst, Rene Eckhard, die ook nog eens nachtdienst had gehad. Wel een pluim voor deze inzet Rene! Weet ff niet of hij niets gevangen heeft omdat hij lag te slapen aan het viswater na deze nachtdienst maar ga daar even niet vanuit.

 

Toch ging het ook deze dag weer om de vangsten.  De dagwinnaar werd Hennie van Puffelen met 7,8 kg. Hennie werd afgetekend winnaar en heeft kennelijk door hoe er gevist moet worden in dit water, want tijdens de vorige wedstrijd was hij al 2e. 

 

Tijdens deze wedstrijd was de 2e plek voor Don van Eeden Jr. met 4,250 kg en de 3e plek was vandaag voor Nico van Wieringen met 3,8 kg. Heren gefeliciteerd met deze mooie uitslag!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 29 augustus 2017