Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

6 mei 2017

Lokatie:

Kanaal door Voorne; Hellevoetsluis

 

Afgelopen zaterdag werd de 2e wedstrijd van dit seizoen in het Kanaal door Voorne bij Hellevoetsluis gevist. Na een wat onstuimige week was het vanaf het verzamelen al een frisse doch redelijk mooie dag. Gaandeweg de wedstrijd kwam de wind wel wat opzetten maar al met al was het prima vertoeven langs de kant van dit prima viswater. 

 

Afgelopen weken hadden enkele leden al in dit water gevist, waarbij soms hele grote vangsten waren gedaan dus iedereen was erg benieuwd wat deze wedstrijd zou brengen. Uiteindelijk wel er ruim 110 kg vis gevangen met 25 vissers maar toch viel dat een beetje tegen. Los van het gegeven dat het 19 kg minder was dan vorig jaar, was het aantal vissen toch wat beperkter maar de brasems die gevangen werden waren wel erg groot. Vissen van rond de 2 kg waren zeker geen uitzondering.

 

Het podium van deze visdag was een 3e plaats voor Ed Middelweerd met 11,8 kg, een 2e plek voor Don van Eeden jr. met 15.050 kg en afgetekend 1e werd Rick Guldemundt met 17,100 kg. Deze drie heren hadden gewoon prachtige vangsten en proficiat hiermee.

 

Vervolgens werd onze uitslag weer bekendgemaakt in onze residentie bij de Snelvlieger waar het weer een ouderwets gezellig samenzijn werd met meerdere kantprijzen onder het genot van chips en een drankje. Uiteindelijk werden we rond 19:00 uur door Peet Sr. vriendelijke verzocht om te vertrekken want zijn postduiven moesten nog gevoerd worden. Zo kwam er weer een einde aan deze mooie visdag.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 13 mei 2017