Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

8 april 2017

Lokatie:

Oude Rijn; Zwammerdam

 

Afgelopen zaterdag was onze eerste wedstrijd van het seizoen en wel in de Oude Rijn te Zwammerdam. Na een week met veelal prachtig weer, was het vooruitzicht voor deze zaterdag ietsje minder maar al met al was het gewoon een prachtige dag met prachtig visweer met grotendeels nauwelijks wind en een korte periode een licht - weliswaar wat fris - briesje. 

 

Nog belangrijker voor ons vissers wat het mooie feit dat er deze dag, voor een april wedstrijd, gewoon prima gevangen werd. Iedereen had vis en met een totale vangst van 78,150 kilogram was het gewoon prima. 

 

De grote dagkampioen was vandaag onze Henk Jansen die met enkele prachtige brasems en in totaal maar liefs 12 kg afgetekend deze wedstrijd won. De 2e plek was vandaag voor Rob Toussain met een mooie 7,350 kg en de 3e plek was voor Fred Toussain met een prima 5,200 kg. Heren proficiat met jullie mooie uitslag.

 

Na de wedstrijd was het nog even prima vertoeven bij onze residentie van de Snelvlieger. Door de 28 vissers van deze dag, viel de opkomst daar eigenlijk wat tegen. Toch werd het nog even gezellig en hebben we nog even de wedstrijd na kunnen bespreken. Hopelijk kunnen we tijdens onze volgende wedstrijd wat meer leden verwachten bij onze residentie, want wij gaan voor gezelligheid, voor, tijdens en na onze wedstrijden.

 

We gaan ons nu opmaken voor de volgende wedstrijd op zaterdag 6 mei als we naar het water van de grote brasems gaan, het Voornskanaal.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 11 april 2017