Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

7 juli 2018

Lokatie:

Breevaart; Reeuwijk

 

Na al enkele weken prachtig weer was het ook op zaterdag 7 juli tijdens onze 4e wedstrijd van seizoen 2018 een prachtige en zonnige visdag. Diverse leden kwamen al enthousiast, zelfs met korte broek en T-shirt naar Het Kalf en zelfs toen was het eigenlijk al prima uit te houden, dus achteraf helemaal geen slechte keus. Tijdens wedstrijd brak gaandeweg de zon door en werd het met 25 graden lekker zomers maar zonnebrand smeren was zeker te adviseren. Zoals bekend houdt dat op de Breevaart wel in dat er meer pleziervaart was, los van de altijd al prominent aanwezige roeiers, maar los van enkele kleine incidenten is alles toch prima verlopen en was de vangt met ruim 50 kg redelijk, waren het niet dat er twee uitschieters waren op beide koppen met tussen in toch wat matige en soms gewoon slechte vangsten.  

 

De 3e plaats was vandaag voor Marcel Mast met 3,7 kg, een verdienstelijke 2e plaats was er voor Frank van Eeden met 9,750 maar de 1e plaats was voor Ton Verbeek met een mooi net brasems en 10,9 kg. Heren proficiat.

Vervolgens was het even afwachten hoeveel leden er naar de Snelvliegers gingen omdat veel leden andere bezigheden hadden maar met 14 leden was het nog een prima en gezellige afsluiting van een mooie dag en met maar liefs drie kantprijzen.

Zo kwam er een einde aan een mooie dag en veel leden gaan zich nu opmaken voor de zomervakantie. Mocht u op vakantie gaan, alvast veel plezier en behouden reis en voor de anderen nog een fijne zomer met mooi visweer. 

 

We zien elkaar weer op 4 augustus als we nog een keer naar het Amsterdrecht kanaal gaan.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 10 juli 2018