Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\piguillet\Documents\Internet Visclub\Images\logo visclub.gif

Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

6 juli 2019

Lokatie:

Breevaart; Reeuwijk

 

Zaterdag 6 juli hadden we weer traditiegetrouw onze wedstrijd aan de Breevaart te Reeuwijk. Tijdens het verzamelen was onze verzamelplaats Het Kalf nog niet open omdat onze gastvrouw door een afzetting iets verlaat was maar als snel had iedereen toch zijn bakkie koffie of thee.

 

Bij het water aangekomen was er al veel leven van vooral klein spul en dat was een voorbode voor een leuke visdag met prima weer met een behagelijke temperatuur en wind en de vangst van veel ondermaatse visjes.

Vooral de vele vangsten van de Alver viel op, kleine slanke maar pittig visjes. Verder had Marcel Mast een prachtige zeelt gevangen, wat een beauty.

 

Deze zeelt was ook de opmaat voor de einduitslag want Fred Toussain had volgens eigen zeggen meerdere grote brasems gemist en dat kostte hem waarschijnlijk de overwinning maar met 4,3 kg had hij toch een mooie 3e plek. De 2e plek was voor de man op de kopplek nummer 1, Ferry Vieveen met 5,150 kg en net 1e met een minimaal verschil, Marcel Mast met 5,2 kg. Heren proficiat.

 

Vervolgens hadden we een gezellig samenzijn in ons clubhuis de Snelvlieger waar we in grote getalen aanwezig waren. We hadden zowaar weer drie kantprijzen en zo kwam er weer een einde aan een mooie visdag bij de Visclub de Kalfskoppen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 8 juli 2019