Verslag viswedstrijd van Visclub de Kalfskoppen

Datum:

30 juli 2022

Lokatie:

Vlaardingsevaart Holy; Vlaardingen

 

Onze 5e wedstrijd van dit seizoen weer weer eens gevist in de Vlaardingsevaart in Vlaardingen – Holy.  In tegenstelling tot andere jaren zaten we echter links van de  houten fietsbrug ipv rechts,

Wegens rugklachten van Fer had Ton met Nico Hermsen een mooi parcours uitgezet. Het moet gezegd, we zaten hier mooi, met veel vogels en groen. Het werd een goede visdag. Niet te heet, klein kabbeltje , zonnetje en alle - slechts - 18 vissers hadden vis en met 54,900 kg vis was het gewoon prima. Vooral degene die brasems op de stek hadden waren spekkopers maar als dat niet lukte konden er genoeg kleine visjes gevangen worden. Niet veel gewicht maar wel lekker actief vissen.

Het podium van deze visdag werd gevuld door Frank van Eeden op plek 3 met 5,520 kg, een 2e plek voor Marcel Mast met 8,510 en ruim 1e met ondermeer twee mooie giebels en 10,400 kg Nico Hermsen. Proficiat heren!

Na de wedstrijd vond natuurlijk onze daguitslag weer plaats bij ons clubhuis van de Snelvliegers. Het was in deze vakantieperiode met 9 leden rustig maar Ton had zowaar 6 kantprijzen en het werd alsnog  een gezellig afsluiting van deze weer mooie visdag.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marco Middendorp

 

Opgemaakt door Carel Piguillet op 23 augustus 2022